Wonen in De Bovendonken

Schrijf nu in en blijf op de hoogte!

Op een prachtige locatie aan de rand van Hoeven realiseert Van Agtmaal in samenwerking met Somnium Real Estate het plan “De Bovendonken”. Het plan telt in totaal 18 appartementen en 36 grondgebonden woningen, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen, geschakeld vrijstaande woningen, ééngezinswoningen en levensloopbestendige woningen.

Deze woningen worden nu ontwikkeld. Zodra we ontwerpen met u kunnen delen treft u deze hier aan. Schrijf uzelf in om op de hoogte gehouden te worden en bijvoorbeeld nieuwsberichten te ontvangen!

INSCHRIJVEN

Verkaveling

De verkaveling gaat uit van de principes uit het stedenbouwkundig plan en wordt ingevuld met woningtypen voor verschillende doelgroepen en in verschillende verschijningsvorm. Per bouweiland zijn drie vrij uitgeefbare kavels (totaal 9) gesitueerd die door de gemeente zullen worden verkocht. In de verkaveling zijn voorts 10 twee-onder-een-kap woningen, 4 geschakeld vrijstaande woningen, 18 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen aanwezig. Ten zuiden van de drie bouweilanden ligt nog een vierde ‘eiland’ waarop een appartementengebouw in 3 woonlagen wordt gerealiseerd. Dit gebouw wordt evenals de andere eilanden omringd door groen.

Locatie

Het plangebied van de Bovendonken ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven. Het gebied wordt omsloten door verschillende voorzieningen en direct aan ontsluiting naar centrum en diverse uitvalswegen. Aan de westzijde bevinden zich de sportterreinen van de korfbal, voetbal en tennis. Het centrum van Hoeven ligt op tien minuutjes loopafstand. De ontwikkeling van de De Bovendonken gaat uit van vier bouweilanden waarvan drie met grondgebonden woningen. De eilanden betreffen geclusterde bouwvelden met woningbouw omringd door groene zones.

Indien u geïnteresseerd bent in de zelfbouwkavels in plan De Bovendonken verwijzen wij u naar Gemeente Halderberge of MD makelaars te Hoeven.

Planning

April - juli 2022: Planuitwerking
Juli 2022: Aanvraag omgevingsvergunning
Rond bouwvak 2022: Start verkoop
Najaar 2022: Bouwrijp maken door gemeente Halderberge
Kwartaal 1 2023: Start bouw *mits voldoende verkocht

Architectuur

De architectuur is gebaseerd op de karakteristiek van de individuele woning en sluit aan bij het beeldkwaliteitsplan wat de gemeente Halderberge voor de locatie heeft laten schrijven.

Natuurinclusief bouwen

De gemeente Halderberge heeft voor deze woonwijk een visie gevormd waarbij er veel ruimte voor de natuur aanwezig is.

Energiezuinigheid en duurzaamheid

Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van energetische regelgeving.

Interesse?

Wilt u op de hoogte blijven van dit project en straks in aanmerking komen voor aankoop? Schrijf u dan nu alvast in!

INSCHRIJVEN