De Bovendonken

Verkoop gestart!De 36 grondgebonden woningen van De Bovendonken zijn in verkoop! Naast deze woningen gaan binnenkort 19 appartementen in verkoop. Middels de nieuwsbrief houden wij u op de hoogte.
.
.

36 woningen in Hoeven

VERKOOP 36 WONINGEN GESTART! SCHRIJF NU IN!

Op een prachtige locatie aan de rand van Hoeven realiseert Van Agtmaal in samenwerking met Somnium Real Estate het plan “De Bovendonken”. Het plan telt in totaal 18 appartementen en 36 grondgebonden woningen, bestaande uit 10 twee-onder-een-kapwoningen, 4 geschakeld vrijstaande woningen, 18 rijwoningen en 4 levensloopbestendige woningen. De 36 grondgebonden woningen zijn in verkoop! Maak een account aan en geef uw voorkeur voor uw favoriete bouwnummer(s).

Bekijk aanbod

Appartementen binnenkort in verkoop!

Na een succesvolle start verkoop van de 36 grondgebonden woningen, volgt de start verkoop van 19 appartementen welke zich bevinden naast het plangebied van De Bovendonken. We zijn achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen. Wij houden u op de hoogte middels de nieuwsbrief.

Verkaveling

De verkaveling gaat uit van de principes uit het stedenbouwkundig plan en wordt ingevuld met woningtypen voor verschillende doelgroepen en in verschillende verschijningsvorm. Per bouweiland zijn drie vrij uitgeefbare kavels (totaal 9) gesitueerd die door de gemeente zullen worden verkocht. In de verkaveling zijn voorts 10 twee-onder-een-kap woningen, 4 geschakeld vrijstaande woningen, 18 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen aanwezig. Ten zuiden van de drie bouweilanden ligt nog een vierde ‘eiland’ waarop een appartementengebouw in 3 woonlagen wordt gerealiseerd. Dit gebouw wordt evenals de andere eilanden omringd door groen.

Locatie

Het plangebied van de Bovendonken ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven. Het gebied wordt omsloten door verschillende voorzieningen en direct aan ontsluiting naar centrum en diverse uitvalswegen. Aan de westzijde bevinden zich de sportterreinen van de korfbal, voetbal en tennis. Het centrum van Hoeven ligt op tien minuutjes loopafstand. De ontwikkeling van de De Bovendonken gaat uit van vier bouweilanden waarvan drie met grondgebonden woningen. De eilanden betreffen geclusterde bouwvelden met woningbouw omringd door groene zones.

Indien u geïnteresseerd bent in de appartementen in plan De Bovendonken verwijzen wij u naar Somnium Real Estate.

Indien u geïnteresseerd bent in de zelfbouwkavels in plan De Bovendonken verwijzen wij u naar Gemeente Halderberge of MD makelaars te Hoeven.

Planning

April - juli 2022: Planuitwerking
Juli 2022: Aanvraag omgevingsvergunning
Najaar 2022: Bouwrijp maken door gemeente Halderberge
18 januari 2023 start verkoop
3e kwartaal 2023: Start bouw mits voldoende verkocht

Architectuur

De architectuur is gebaseerd op de karakteristiek van de individuele woning en sluit aan bij het beeldkwaliteitsplan wat de gemeente Halderberge voor de locatie heeft laten schrijven.

Natuurinclusief bouwen

De gemeente Halderberge heeft voor deze woonwijk een visie gevormd waarbij er veel ruimte voor de natuur aanwezig is.

Energiezuinigheid en duurzaamheid

Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van energetische regelgeving.

Interesse?

Heeft u interesse in dit project? Maak een account aan en geef uw voorkeuren door!

INSCHRIJVEN

Verkoopteam

Heijblom Makelaardij

E: hoeven@heijblommakelaardij.nl, T: 0165-31 93 19

MD Makelaars en Taxateurs Hoeven

E: info@mdmakelaars.nl, T: 0165-50 22 11