LANDELIJK WONEN IN HOEVEN

LAATSTE WONINGEN ZIJN BESCHIKBAAR!

Wilt u de bouwplaats van dichtbij bewonderen?
Bezoek dan de informatieavond op donderdag 21 september van 17:30 tot 19:00 uur op de bouwplaats van De Bovendonken in Hoeven.
Het verkoopteam staat voor u klaar, om u te voorzien van alle benodigde informatie!

Aan de rand van het dorp Hoeven gaat de nieuwe wijk De Bovendonken gerealiseerd worden!
Dit nieuwbouwplan telt 36 grondgebonden woningen en 19 appartementen en wordt omgeven door het groen met vele voorzieningen op loopafstand.
Wilt u ook wonen in De Bovendonken? Inmiddels is 90% verkocht en de bouw is gestart!

De laatste bouwnummer zijn beschikbaar, dus wilt u ook fijn wonen in Hoeven? Bekijk het actuele aanbod, maak een account en schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen met het verkoopteam!

Bekijk aanbod

Verkoop

De laatste bouwnummers zijn beschikbaar van de 36 grondgebonden woningen van De Bovendonken. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met de makelaars, over bijvoorbeeld de financiering, NHG rentekorting of verkoop van uw huidige woning. De makelaars staan voor u klaar!

Naast de verkoop van de 36 grondgebonden woningen, zijn de 19 appartementen van het project De Bovenhof ook in verkoop! Deze bevinden zich tevens in het plangebied van De Bovendonken. Bezoek de projectwebsite van De Bovenhof middels onderstaande button voor meer informatie over de appartementen.

Website appartementen De Bovenhof

Het plan De Bovendonken

Het nieuwbouwplan omvat een breed scala aan woningtypen. Of je nu opzoek bent naar een starterswoning, een ruime gezinswoning of een twee-onder-een-kap woning, De Bovendonken biedt diversiteit voor iedereen! De dorpse architectuur van de woningen is zorgvuldig samengesteld, wat plaatsneemt in de groene omgeving.

Het groen wonen staat centraal bij De Bovendonken. Er wordt veel aandacht besteed aan de aanleg van groenstroken met haar wadi's, beplanting en bomen om een gezonde en rustgevende leefomgeving te bevorderen. Bovendien wordt duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen. Bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan worden energie-efficiënte oplossingen toegepast, zoals zonnepanelen, regenwateropvangsystemen en groene daken.

Meer weten over de duurzame nieuwbouwwoningen van De Bovendonken midden in de groene omgeving? Neem vrijblijvend en geheel kosteloos contact op met de makelaars of maak een account aan.

Contact met het verkoopteam

Locatie

Het plangebied van de Bovendonken ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven. Het gebied wordt omsloten door verschillende voorzieningen en direct aan ontsluiting naar centrum en diverse uitvalswegen. Aan de westzijde bevinden zich de sportterreinen van de korfbal, voetbal en tennis. Het centrum van Hoeven ligt op tien minuutjes loopafstand. De ontwikkeling van de De Bovendonken gaat uit van vier bouweilanden waarvan drie met grondgebonden woningen. De eilanden betreffen geclusterde bouwvelden met woningbouw omringd door groene zones.

Indien u geïnteresseerd bent in de appartementen in het plan De Bovendonken verwijzen wij u naar de website van De Bovenhof.

Indien u geïnteresseerd bent in de zelfbouwkavels in plan De Bovendonken verwijzen wij u naar Gemeente Halderberge of MD makelaars te Hoeven.

Planning

juni 2022
Planuitwerking

Tot en met voorjaar 2023
Bouwrijp maken door gemeente Halderberge

18 januari 2023
Start verkoop 36 grondgebonden woningen

april 2023
70% voorverkoop percentage behaald

30 augustus 2023
De bouw is gestart!

Architectuur

De architectuur is gebaseerd op de karakteristiek van de individuele woning en sluit aan bij het beeldkwaliteitsplan wat de gemeente Halderberge voor de locatie heeft laten schrijven.

Natuurinclusief bouwen

De gemeente Halderberge heeft voor deze woonwijk een visie gevormd waarbij er veel ruimte voor de natuur aanwezig is.

Energiezuinigheid en duurzaamheid

Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van energetische regelgeving.

Interesse?

Heeft u interesse in dit project? Maak een account aan en geef uw voorkeuren door!

INSCHRIJVEN

Verkoopteam

Heijblom Makelaardij

E: hoeven@heijblommakelaardij.nl, T: 0165-31 93 19

MD Makelaars en Taxateurs Hoeven

E: info@mdmakelaars.nl, T: 0165-50 22 11