LANDELIJK WONEN IN HOEVEN

VOORVERKOOP PERCENTAGE 70% BEHAALD!

Aan de rand van het dorp Hoeven gaat de nieuwe wijk De Bovendonken gerealiseerd worden!
Dit nieuwbouwplan telt 36 grondgebonden woningen en 19 appartementen en wordt omgeven door het groen met vele voorzieningen op loopafstand.
Wilt u ook wonen in De Bovendonken? Inmiddels is 70% verkocht en de bouw start volgens huidige planning in september dit jaar! Maar u maakt nog kans, er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar!
Maak een account en neem vrijblijvend contact op met een van de makelaars!

Bekijk aanbod

Verkoop

Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar van de 36 grondgebonden woningen van De Bovendonken. Heeft u nog vragen? Schroom niet om contact op te nemen met de makelaars, over bijvoorbeeld de financiering of verkoop van uw huidige woning. De makelaars staan voor u klaar!

Na een succesvolle start verkoop van de 36 grondgebonden woningen, volgt de start verkoop op 11 mei van 19 appartementen De Bovenhof welke zich bevinden in het plangebied van De Bovendonken. Bezoek de projectwebsite van De Bovenhof middels onderstaande button voor meer informatie over de appartementen.

Website appartementen De Bovenhof

Verkaveling

De verkaveling gaat uit van de principes uit het stedenbouwkundig plan en wordt ingevuld met woningtypen voor verschillende doelgroepen en in verschillende verschijningsvorm. Per bouweiland zijn drie vrij uitgeefbare kavels (totaal 9) gesitueerd die door de gemeente zullen worden verkocht. In de verkaveling zijn voorts 10 twee-onder-een-kap woningen, 4 geschakeld vrijstaande woningen, 18 eengezinswoningen en 4 levensloopbestendige woningen aanwezig. Ten zuiden van de drie bouweilanden ligt nog een vierde ‘eiland’ waarop een appartementengebouw in 3 woonlagen wordt gerealiseerd. Dit gebouw wordt evenals de andere eilanden omringd door groen.

Locatie

Het plangebied van de Bovendonken ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven. Het gebied wordt omsloten door verschillende voorzieningen en direct aan ontsluiting naar centrum en diverse uitvalswegen. Aan de westzijde bevinden zich de sportterreinen van de korfbal, voetbal en tennis. Het centrum van Hoeven ligt op tien minuutjes loopafstand. De ontwikkeling van de De Bovendonken gaat uit van vier bouweilanden waarvan drie met grondgebonden woningen. De eilanden betreffen geclusterde bouwvelden met woningbouw omringd door groene zones.

Indien u geïnteresseerd bent in de appartementen in het plan De Bovendonken verwijzen wij u naar de website van De Bovenhof.

Indien u geïnteresseerd bent in de zelfbouwkavels in plan De Bovendonken verwijzen wij u naar Gemeente Halderberge of MD makelaars te Hoeven.

Planning

Juni 2022
Planuitwerking

Tot en met voorjaar 2023
Bouwrijp maken door gemeente Halderberge

18 januari 2023
Start verkoop 36 grondgebonden woningen

april 2023
70% voorverkoop percentage behaald

3e kwartaal 2023
Start bouw!

Architectuur

De architectuur is gebaseerd op de karakteristiek van de individuele woning en sluit aan bij het beeldkwaliteitsplan wat de gemeente Halderberge voor de locatie heeft laten schrijven.

Natuurinclusief bouwen

De gemeente Halderberge heeft voor deze woonwijk een visie gevormd waarbij er veel ruimte voor de natuur aanwezig is.

Energiezuinigheid en duurzaamheid

Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van energetische regelgeving.

Interesse?

Heeft u interesse in dit project? Maak een account aan en geef uw voorkeuren door!

INSCHRIJVEN

Verkoopteam

Heijblom Makelaardij

E: hoeven@heijblommakelaardij.nl, T: 0165-31 93 19

MD Makelaars en Taxateurs Hoeven

E: info@mdmakelaars.nl, T: 0165-50 22 11