LANDELIJK WONEN IN HOEVEN

ALLE WONINGEN VERKOCHT!

Aan de rand van het dorp Hoeven gaat de nieuwe wijk De Bovendonken gerealiseerd worden!
Dit nieuwbouwplan telt 36 grondgebonden woningen en 19 appartementen en wordt omgeven door het groen met vele voorzieningen op loopafstand.

De bouw is gestart en alle woningen zijn inmiddels verkocht. Maak een account om de hoogte te blijven en voor vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen met het verkoopteam!

Account aanmaken

Landelijk wonen in Hoeven

Ontdek het plan De Bovendonken

In deze video maakt u kennis met het volledige plangebied De Bovendonken. De bouw van de wijk is inmiddels van start gegaan! Hierdoor worden de eerste contouren snel zichtbaar van het plangebied, dat wordt gevormd door de 19 appartementen van De Bovenhof samen met de 36 grondgebonden woningen van De Bovendonken. Dit alles bevindt zich in een prachtige groene oase.

Het plan De Bovendonken

Het nieuwbouwplan omvat een breed scala aan woningtypen. Of je nu opzoek bent naar een starterswoning, een ruime gezinswoning of een twee-onder-een-kap woning, De Bovendonken biedt diversiteit voor iedereen! De dorpse architectuur van de woningen is zorgvuldig samengesteld, wat plaatsneemt in de groene omgeving.

Het groen wonen staat centraal bij De Bovendonken. Er wordt veel aandacht besteed aan de aanleg van groenstroken met haar wadi's, beplanting en bomen om een gezonde en rustgevende leefomgeving te bevorderen. Bovendien wordt duurzaamheid hoog in het vaandel gedragen. Bij de ontwikkeling van het nieuwbouwplan worden energie-efficiënte oplossingen toegepast, zoals zonnepanelen, regenwateropvangsystemen en groene daken.

Meer weten over de duurzame nieuwbouwwoningen van De Bovendonken midden in de groene omgeving? Neem vrijblijvend en geheel kosteloos contact op met de makelaars of maak een account aan.

Contact met het verkoopteam

Locatie

Het plangebied van de Bovendonken ligt aan de westzijde van het dorp Hoeven. Het gebied wordt omsloten door verschillende voorzieningen en direct aan ontsluiting naar centrum en diverse uitvalswegen. Aan de westzijde bevinden zich de sportterreinen van de korfbal, voetbal en tennis. Het centrum van Hoeven ligt op tien minuutjes loopafstand. De ontwikkeling van de De Bovendonken gaat uit van vier bouweilanden waarvan drie met grondgebonden woningen. De eilanden betreffen geclusterde bouwvelden met woningbouw omringd door groene zones.

Indien u geïnteresseerd bent in de appartementen in het plan De Bovendonken verwijzen wij u naar de website van De Bovenhof.

Indien u geïnteresseerd bent in de zelfbouwkavels in plan De Bovendonken verwijzen wij u naar Gemeente Halderberge of MD makelaars te Hoeven.

Planning

juni 2022
Planuitwerking

Tot en met voorjaar 2023
Bouwrijp maken door gemeente Halderberge

18 januari 2023
Start verkoop 36 grondgebonden woningen

april 2023
70% voorverkoop percentage behaald

30 augustus 2023
De bouw is gestart!

Architectuur

De architectuur is gebaseerd op de karakteristiek van de individuele woning en sluit aan bij het beeldkwaliteitsplan wat de gemeente Halderberge voor de locatie heeft laten schrijven.

Natuurinclusief bouwen

De gemeente Halderberge heeft voor deze woonwijk een visie gevormd waarbij er veel ruimte voor de natuur aanwezig is.

Energiezuinigheid en duurzaamheid

Uiteraard worden de woningen gebouwd volgens de laatste standaarden op het gebied van energetische regelgeving.

Interesse?

Op de hoogte blijven over dit project? Maak een account!

INSCHRIJVEN

Verkoopteam

Heijblom Makelaardij

E: hoeven@heijblommakelaardij.nl, T: 0165-31 93 19

MD Makelaars en Taxateurs Hoeven

E: info@mdmakelaars.nl, T: 0165-50 22 11